preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395386
Danas: 4

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Organizacija nastave na daljinu za ponedjeljak (16.3.)
Autor: Administrator , 14. 3. 2020.

U ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine, svi učenici prate nastavu na TV-u. Učenici razredne nastave gledaju HRT 3, a učenici predmetne nastave Sportsku televiziju (SPTV).

Razrednici će biti u kontaktu s učenicima i roditeljima. U nastavku pod opširnije su obveze učenika, učitelja i roditelja prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Učenici tek od srijede trebaju izvršavati aktivnosti u virtualnim učionicama tijekom dana jer možda imaju teškoća pristupiti internetu ili dijele uređaj s braćom i sestrama. Dakle, bilo kada u tijeku dana je prihvatljivo da učenici odrade svoje obaveze. 

Moguće poteškoće sustava u radu nadomjestit ćemo individulanim radom i kontaktom učenika s nastavnicima alternativnim komunikacijskim kanalima (e-pošta, Viber, WhatsApp, Facebook...). Učitelji pripremaju nastavne materijale za sve  i imaju rezervne planove i strategije za rad.

Upozoravamo učenike na primjerene oblike ponašanja u virtualnom okruženju, što znači da vrijede slična pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao i u učionici. To znači da učenici za neprimjerene oblike mogu snositi posljedice. Roditelji su dužni opravdati neaktivnost učenika u virtualnoj učionici.

Svako vam dobro, čuvajte se!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju