preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395715
Danas: 26

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
0800 0800
Autor: Aneta OREŠKOVIĆ BULJAN, 20. 1. 2011.

 

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati. Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr. Klikni ovdje za direktni link za razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona.

 Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć! "

U svakom slučaju, dragi moji učenici, nikako ne zaboravite da sam i ja tu uvijek za vas kao i svi vaši učitelji te da smo vam uvijek spremni pomoći.


Hrabri telefon (broj 0800 0800) već od 1997. godine svoju besplatnu pomoć i podršku nudi djeci, njihovim obiteljima, stručnjacima, ali i drugim odraslim osobama koje žele pomoći nekom ugroženom djetetu u okolini. Kratko istraživanje koje je Hrabri telefon proveo sa djecom osnovnih i srednjih škola, pokazalo je da djeca preferiraju moderne načine komunikacije i da im ponekad traženje pomoći putem telefona nije anonimno koliko bi oni to željeli.  Iz tog razloga početkom 2010. godine Hrabri telefon uveo je CHAT kao mogućnost pružanja pomoći i podrške od strane stručnjaka Hrabrog telefona.
 
Od 01.01.2011. godine takva pomoć i podrška pruža se svakim radnim danom od 15 do 18 sati putem web stranice udruge Hrabri telefon www.hrabritelefon.hr. 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju