preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Tražilica

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 302369
Ovaj mjesec: 2204
Ovaj tjedan: 454
Danas: 23
Riječ ravnatelja

Poštovani posjetitelji službenih stranica Osnovne škole u Drenju, veliko mi je zadovoljstvo pozdraviti Vas i zahvaliti Vam na posjetu.

Drago nam je što ste nas pronašli u „moru“ web adresa i dopustite mi da Vam ukratko predstavim našu školu. Mi smo mala škola koja ove školske godine broji 234 učenika i ima ukupno 53 djelatnika. Imamo jednu matičnu školu u Drenju i sedam područnih škola.

Dosad smo bili nevidljivi i nečujni u ovom virtualnom svijetu, ali krajnje je vrijeme da se i to promjeni. Želja nam je da svatko od vas na ovoj stranici pronađe nešto za sebe i svoju dušu. Svi učenici, djelatnici, roditelji, poslovni suradnici, žitelji našeg kraja, Osječko-baranjske županije, Lijepe naše i šire, dobro su došli na naše stranice sa svojim komentarima, primjedbama i pohvalama.

Poseban pozdrav svim našim bivšim učenicima i djelatnicima koji trenutno nisu u svom zavičaju. Ovo je prilika da u trenutku preskočite stotine kilometara, kako biste osvježili uspomene i sjećanja na jednu "staru zgradu", koja vam je zasigurno ostala u srcu.

I na kraju, učinit ćemo sve da ove web stranice budu što aktualnije i informativnije, a svakom Vašem posjetu unaprijed se veselimo.

Darko Čota,
ravnatelj Osnovne škole Drenje


 

preskoči na navigaciju