2014-07-08 20:18:59

Obavijest roditeljima i učenicima osmih razreda
Lista odabranih obrazovnih programa za upise u srednju školu zaključana je 8. srpnja 2014. godine. Prijavnicu s konačnom listom prioriteta odabranih programa, razrednici 8. razreda ispisali su iz sustava i ista se nalazi u Osnovnoj školi Drenje. Potrebno je da roditelj/skrbnik i učenik potpišu prijavnicu s konačnom listom prioriteta. Mogu je potpisati u školi ili ponijeti sa sobom, potpisati kod kuće i zatim ju obvezno vratiti u školu.
 
Rok za dostavu potpisanih prijavnica je do četvrtka, 10. srpanj 2014. godine. Molimo roditelje i učenike da ne čekaju zadnji trenutak, kako bi razrednici mogli potpisanu prijavnicu evidentirati u sustavu. Potpisana i pravovremeno dostavljena prijavnica od strane roditelja/skrbnika i učenika preduvjet je za upis.
 
Objava konačnih ljestvica poretka je 11. srpnja 2014. godine.
 
Od ponedjeljka, 14. srpnja 2014. do petka, 18. srpnja 2014. potrebno je dostaviti sve dokumente koji su uvjet za upis u onu srednju školu koju je učenik upisao. Znači, dokumente dostavljate srednjoj školi. Potpisan obrazac o upisu u I. razred srednje škole (upisnica), ako nemate mogućnosti ispisati, možete doći u Osnovnu školu Drenje, 14. ili 15. srpnja 2014. gdje će vam biti omogućen ispis. Potrebno je znati korisničko ime i lozinku (CARNet-ov identitet) i PIN kojim ste se prijavljivali u sustav.

Osnovna škola Drenje