2014-04-10 16:06:54

Sudjelujte u stvaranju povijesti putem starih fotografija

Molimo sve bivše i sadašnje učenike naše škole čije bake i djedovi žive u mjestima Općine Drenje za jednu uslugu. Naime prikupljamo stare fotografije na kojima su prikazani učenici kako bi mogli napraviti povijesni prikaz naše škole. Više pročitajte pod opširnije.

Molimo vas da upitate svoje bake i djedove da nam posude stare fotografije kako bismo ih mogli skenirati za potrebe prikaza povijesti naše škole. Prikupljene fotografije predajte učiteljici Evici Dernej ili učitelju Goranu Podunavcu. Fotografije će svima biti vraćene čim ih skeniramo.

Nekoliko uputa o tome što nam točno treba... 

Fotografije bi trebale prikazivati staru školu - bilo da je riječ o staroj školi u Drenju ili nekoj područnoj školi u okolnim mjestima naše Općine Trebale bi prikazivati stanovnike naših mjesta - stare školske fotografije

Upitajte one koji su vam ustupili fotografiju kada je otprilike snimljena (godinu) te što je na njoj prikazano. Zapišite to na jedan paipr, zajedno s imenom i prezimenom osobe koja vam je dala fotografiju i predajte nam ga zajedno s fotografijom do 25. travnja 2014. godine.

Želimo se odmah zahvaliti svima koji budu sudjelovali u ovom projektu stvaranja povijesti naše škole i veselimo se danu kada ćemo vas sve pozvati na izložbu na kojoj će biti kronološki prikazana povijest naše i vaše škole.


Osnovna škola Drenje