2022-05-05 06:03:52

Komunikacija kao ključ uspjeha

Na poziv školske knjižničarke Vlatke Štrk, doktorandica komunikologije Katarina Horvat 4. svibnja 2022. je održala online predavanje “Komunikacija kao ključ uspjeha”.

Djelatnici OŠ Drenje, OŠ Đakovački Selci, OŠ Ivana Tišova, OŠ Popovac i OŠ "Silvije Strahimir Kranjčević", Levanjska Varoš osvijestili su mehanizme i alate u komuniciranju te naučili kako ih mogu poboljšati.

Jasnim izlaganjem i primjerima iz svakodnevnog života objašnjene su interpersonalne komunikacijske vještine s naglaskom na ponašanja koja sugeriraju komunikacijsku kompetentnost: kako se jasno izraziti, kako komunicirati zahtjeve, kako dati povratnu informaciju i kako biti bolji komunikator.

U drugom dijelu predavanja predavačica je odgovorila na postavljena pitanja. Učitelji, stručni suradnici i ravnatelj Darko Čota su izrazili zadovoljstvo stručnim usavršavanjem s nadom da će ih biti i u skorijoj budućnosti.

Školska knjižničarka Vlatka Štrk zahvalila je predavačici i svima koji su izdvojili svoje vrijeme za ovo predavanje, a ugodno virtualno druženje privedeno je kraju s mišlju da svi nastavimo razvijati vještinu komunikacije ― uvijek ima prostora za poboljšanje!


Osnovna škola Drenje