2021-10-29 16:41:13

Piknik u Parizu

Učenici 5. b razreda danas su uživali na pikniku uz čaj i grickalice. Nakon pročitane lektire ˝Koko u Parizu˝ uputili su se u svijet mašte i pokušali osjetiti dašak Pariza. Učiteljica je uključila prijenos uživo tako da su uživali u prekrasnim prizorima Eiffelovog tornja uz ugodnu, opuštajuću glazbu. Učenici su izabrali najzanimljivije ulomke te su ih čitali, a nakon toga su zajedno s učiteljicom razgovarali o pročitanim ulomcima. Učenicima se jako svidjela lektira i piknik, a neke od komentara možete i sami pročitati.

Ena F.: "Lektira je bila zanimljiva i napeta. Iznenadila sam se na kraju zato što je sve to bio san. Piknik mi se jako svidio, posebno Eiffelov toranj, ulomci iz knjige, čaj, grickalice, tj. sve."

Gabrijela B.: "Lektira mi se jako svidjela jer je jako zanimljiva i napeta. Naš mali piknik bio je jako zanimljiv i zabavan, a posebno ugođaj."

Vanessa K.: "Meni se svidjela knjiga zato što je zanimljiva i pomalo smiješna, a piknik mi se najviše svidio zato što je bilo predobro."

Gabriel N.: "Lektira mi se svidjela, napeta je i puna akcije, ali je dugačka. Čajanka je bila super i valjalo bi ju ponoviti."

Ivan K.: "Lektira mi je bila predugačka, ali piknik mi se svidio zato što je bilo zabavno." 

Iako su ovog puta učenici u Parizu bili samo virtualno i u mašti, nadamo se da će ga jednoga dana posjetiti i u stvarnosti.

Više fotografija pogledajte OVDJE!


Osnovna škola Drenje