2021-10-07 13:31:00

Naš prvi autorski eTwinning projekt nagrađen nacionalnom oznakom kvalitete

Tijekom prošle školske godine učenici Osnovne škole Drenje sudjelovali su u eTwinningovom projektu Me, Myself & I (Ja i sva moja lica). 

Projekt je nastao s ciljem promoviranja važnosti i brige za dobro mentalno zdravlje djece i mladih, a naši su učenici u suradnji s prijateljima iz desetak europskih zemalja kroz različite projektne aktivnosti naučili prepoznati vlastita emocionalna stanja, voditi kvalitetnu komunikaciju s bližnjima, međusobno surađivati i saznali kako potražiti podršku u vlastitoj zajednici.

Njihov rad nagrađen je nacionalnom oznakom kvalitete koja se dodjeljuje projektima u kojima su korištene pedagoške inovacije, suradnja i komunikacija među partnerskim školama je kvalitetno ostvarena, a tijekom rada na projektu korišteni su primjereni digitalni alati.

Čestitamo svim našim učenicima i njihovim mentorima - školskoj psihologinji Mariji Jurić, učiteljici hrvatskoga jezika Evici Dernej, knjižničarkama Vlatki Štrk i Tihani Perić, pedagoginji Aneti Orešković-Buljan i učitelju informatike Goranu Podunavcu.


Osnovna škola Drenje