2021-06-15 12:25:46

U zdravom tijelu zdrav duh

Dan škole obilježen je 4. lipnja 2021. na nogometnom igralištu, a u središtu pozornosti bila su nadmetanja naših nogometaša i nogometašica. Snage su odmjerili dječaci 7. i 8.a protiv 7. i. 8.b, djevojčice a razreda protiv b razreda, te dječaci 5. i 6.a protiv 5. i 6.b.

Na utakmici između 7. i 8. ab razreda rezultat prije penala bio je 3:3, a poslije penala 5:4 za 7. i 8. a. Na listu strijelaca iz b razreda upisali su se: Mark Horvat, Patrik Leon Bobinac, Matej Matin i Josip Kajtar. Učenici iz a razreda koji su zatresli protivničku mrežu su: Kristian Bešlić, Ivan Đaić, Tomo Kovač i Antun Grgačević.

Utakmica između djevojčica a i b razreda je završila izjednačeno 1:1, ali su djevojčice iz b razreda bolje prošle u penalima pa je konačan rezultat bio 3:1 za b razrede. Pogotke u b razredima su postigle Ana Milić i Lorena Dernaj, a u a razredima je pogodak ostvarila Ema Matijaković. I zadnja utakmica se vodila između 5. i 6.a razreda protiv 5. i 6.b razreda u kojoj su pobijedili b razredi 1:0. Pogodak je uspio ostvariti Mislav Bobinac.

Možda je nekima ovaj dan bio razočaravajući i htjeli su pobijediti, ali uvijek je bitno sudjelovati i oni su svi pobjednici. Svi smo se zabavili i ovaj dan je bio vrlo lijep i lijepi smo ga obilježili.

Više fotografija pogledajte OVDJE!


Osnovna škola Drenje