2016-06-09 11:33:00

Digitalni trag web novinara

I ova nastavna godina je iza nas...

Pregledavajući arhivu naše web stranice na trenutak smo zastali i sa zadovoljstvom se prisjetili mnogobrojnih aktivnosti koje su se zbile unutar zidova naše Škole, ali i šire. I sve to u proteklih deset mjeseci. 

Stotinjak tekstova, tisuće fotografija i pokoji videozapis dio su neizbrisivog digitalnog traga kojeg smo ažurno stvarali vodeći računa da uvijek bude prikazan onakav kakav je bio i u samoj srži - poučan, kreativan, zabavan, pozitivan...

Hvala svim učenicima, učiteljima i stručnim suradnicima koji su bili hrabri i odvažni te rado podijelili najzanimljivije trenutke iz školske svakodnevnice.

Hvala knjižničarki Vlatki Štrk koja nas je ohrabrivala i neizmjerno pomagala u trenucima kada smo tražili baš onu pravu riječ kako bi naše misli postale razumljive svima vama koji nas pratite na web-u i fejsu.

Učiteljici Evici Dernej veliko hvala što i dalje u poslijepodnevnim i večernjim satima preslaguje i stilski oblikuje naše rečenice. Neopisiv je osjećaj kada vas vaši učitelji dočekuju od prvog dana s osmijehom na licu i vjerno surađuju s vama.

Zahvaljujemo i učiteljici Mariji Pešić koja vješto uspijeva biti na pravom mjestu u pravo vrijeme te sa svojim objektivom ovjekovječiti najzanimljivije detalje.

I dakako, hvala našem ravnatelju Darku Čoti koji nas bodri i podržava u radu te dozvoljava da naše misli bez cenzure dopiru do svih vas koji ovo čitate.

I na kraju... veselimo se novim izazovima te vas još jednom pozivamo na suradnju!

Web novinari Osnovne škole Drenje

 i učitelj Goran Podunavac


Osnovna škola Drenje