preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395385
Danas: 3

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Pozdrav iz najmodernije škole u Hrvatskoj :)
Autor: Administrator , 17. 9. 2013.

Nakon dvije godine u Gorjanima, evo nas u našem Drenju u novoj školskoj zgradi o kojoj smo toliko pričali i slušali proteklih mjeseci.

KLIKNITE OVDJE I ZAVIRITE U NAŠU NOVU ŠKOLU!

Prostranost, uređenost, usklađenost boja... samo su neke od riječi kojima bi opisali našu novu školu. Oduševljeni smo svakim kutkom u njoj - od ormarića za osobne stvari po kojima stalno nešto prevrćemo i tražimo pod odmorima, a koji nas neodoljivo podsjećaju da smo u nekom američkom tinejdžerskom filmu čija se radnja odvija u super opremljenoj školi. Bez daha nas ostavlja i informatička učionica koja je opremljena vrhunskim računalima na kojima ne samo da ćemo učiti već ćemo i svakog utorka sedmi sat objavljivati na našoj web stranici o svim školskim aktivnostima. (Ne brinite - nismo se umislili i nikako zaboravili učenike i učitelje iz naših područnih škola koji također marljivo uče i rade te s radošću očekujemo da prezentiramo i njihove uratke na ovim stranicama.) Svaka je učionica posebna na svoj način i na nama je jedino da poštujemo kućni red škole kako bi sve u takvom stanju zauvijek ostale, a svojim radovima potrudit ćemo se "obojiti" zidove škole i dati joj notu kakvu ima svaki dom, jer naša škola je ujedno i naš drugi dom. 

Sjedimo u školskim klupama koje su dakako “ganc nove” i većina nas je i nakon drugog dana još uvijek pomalo zbunjena. Sportski su tereni već osvijetljeni, a i dvorana je spremna za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture. Polako, ali sigurno koračamo prostranima hodnicima te s oduševljenjem otkrivamo nove detalje i uistinu je teško pronaći prave riječi kojima bi opisali sreću svih nas učenika, učitelja i ostalih djelatnika iz jedne od najmodernijih škola u Hrvatskoj...

Web novinari


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju