preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395361
Danas: 12

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Damian Mudrinić dobio veliko priznanje za svoj rad
Autor: Željka Rossi, 21. 5. 2021.

Osnovna škola Josip Pupačić iz Omiša organizirala je međunarodni likovno-literarni natječaj "Josip Pupačić i ja". Inspiracija likovno-literarnog stvaralaštva su stihovi Josipa Pupačića - Putuju ruke djece preko zalivenih livada.

LITERARNI RADOVI inspirirani stihovima, stvaralaštvom i životom pjesnika Pupačića trebali su biti biti pisani hrvatskim književnim jezikom ili na nekom od hrvatskih narječja ili zavičajnih govora.

LIKOVNI RADOVI su trebali biti napravljeni od recikliranih materijala (sakupiti sitan otpad-komadiće plastike, čepove, nailon, rezati plastične boce…) i koristiti ih zajedno s  recikliranim papirom/kartonom u kreiranju kompozicije na zadanu temu.

OSTALE RADOVE UČENIKA POGLEDAJTE OVDJE!

Učenici 1. i 2. razreda PŠ Slatinik Drenjski s učiteljicom Željkom Rossi sudjelovali su u obje kategorije natječaja. Motivacija su bile Pupačićeve pjesme iz kojih su zapisali riječi koje su ih se dojmile. Iz tih riječi stvarali su nove rečenice. Od rečenica nastajali su novi stihovi i pjesme. Od prikupljenog otpada i smeća nastala su i tri likovna rada koja smo poslali na natječaj.

Učenik Damian Mudrinić osvojio je 2. mjesto u kategoriji likovnih radova razredne nastave. Čestitamo mu!

Učiteljica Željka Rossi


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju