preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395386
Danas: 4

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mali znaci pažnje puno znače
Autor: Administrator , 23. 12. 2020.

Kraju se primakla ova, najjednostavnije rečeno, neobična godina koja nam je svima donijela niz problema i iskušenja i postavila pred nas brojne prepreke i izazove. Odgovarali smo na njih kako smo znali i umjeli, tražili smo drugačija rješenja, usvajali neka nova znanja i vještine. Ipak, uslijed svega, nismo zaboravili ono najbitnije – činiti dobro.

Više fotografija pogledajte OVDJE!

U sklopu eTwinning projekta „Me, Myself & I“, učenici su napisali pisma podrške i izradili čestitke za prijateljske škole. Čestitke su razmijenjene s učenicima iz Požege, Oklaja, Krnjaka i Kamenmosta. Učenici nižih razreda su svoju kreativnost iskazali pomoću papira, šljokica, vune i perlica, a stariji su učenici pokazali svoje umijeće u baratanju digitalnim alatima pa su izradili čestitke u Canvi.

Kliknite OVDJE kako biste u zajedničkoj e-knjizi prijateljskih škola pročitali pedesetak pisama podrške. 

Osim što su pisma i čestitke učenika naše škole razveselile brojne učenike, uljepšale su blagdane i štićenicima Doma za starije i nemoćne u Osijeku koji su, zbog prodora koronavirusa, trenutno u potpunoj izolaciji.

Ostanite i dalje odgovorni, otvorite vaša srca i širite dobrotu. Pronađimo istinske vrijednosti, radujmo se malim stvarima i pomažimo drugima. Dopustimo da nam u ovo blagdansko vrijeme, sreća i veselje budu najsigurniji suputnici, obitelj najveća radost, a zajedništvo i ljubav najveća dragocjenost!

Tihana Perić, školska knjižničarka


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju