preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395719
Danas: 30

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Ispravak netočne informacije
Autor: Darko Čota, 22. 11. 2019.

„Ovih  dana proširila se informacija kako je za učenicu Osnovne škole Drenje u tijeku prikupljanje novčanih sredstava za njezino liječenje. Kako nam je učenica u mislima i često ju spominjemo u školi, nakon jednog razgovora, radnica naše škole je određenom broju roditelja poslala poruku da je u tijeku prikupljanje novčanih sredstava za liječenje naše učenice.

Roditelji učenice, koja se nalazi na liječenju, nisu bili upoznati s navedenim, niti su ikada zatražili pomoć ili odobrili prikupljanje pomoći za njihovo dijete.

Nakon što su roditelji učenice saznali da je u tijeku prikupljanje novca za njihovo dijete, obavijestili su školu da se radi o netočnoj informaciji te da se prekine s navedenim. Uz suglasnost roditelja i uz ispriku svima koje smo nenamjerno doveli u neugodnu situaciju, objavljujemo ispravak netočne informacije. Naime, troškove liječenja njihove kćeri u potpunosti pokriva Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje i nije potrebna nikakva novčana pomoć. Ako ona ikada bude potrebna, roditelji će na vrijeme obavijestiti sve koji žele pomoći i tada će se na zakonom propisan način skupljati pomoć.

Još jednom isprika zbog nastale pogreške, a našoj učenici želimo uspješan nastavak liječenja i što skoriji povratak u školu.“

ravnatelj Osnovne škole Drenje

Darko Čota


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju