preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395476
Danas: 52

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest učenicima i roditeljima
Autor: Administrator , 11. 7. 2019.

U medijima su se pojavile razne informacije oko kupnje udžbenika i radnih bilježnica koje su vas možda zbunile i potaknule sumnju što trebate osobno od svega toga platiti. 

UDŽBENICI OD 1. DO 8. RAZREDA SU BESPLATNI: Ministarstvo znanosti i obrazovanja pobrinut će se da u rujnu svakog učenika njegovi udžbenici čekaju u školi tako da ih ne trebate plaćati/naručivati u knjižari. Nikakve narudžbenice, nikakvo posuđivanje udžbenika od starijih generacija i slično nije potrebno! Sve što je potrebno jest doći u rujnu u školu i preuzeti udžbenike.

TKO KUPUJE RADNE BILJEŽNICE, ATLASE, LIKOVNE MAPE I OSTALI ŠKOLSKI PRIBOR? 

Radne bilježnice i druge obrazovne materijale kupuju roditelji, a Općina Drenje u tome velikodušno pomaže s 500 kuna. 

OVDJE je stari popis s radnim bilježnicama za 2., 3., 4., 6., 7. (nema jedino navedenih radnih bilježnica iz fizike, kemije i biologije) i 8. razred. Na tom važećem popisu za sljedeću školsku godinu možete vidjeti koje radne bilježnice trebate kupiti djetetu u tim razredima.

Radne bilježnice za 1. i 5. razred te predmete kemiju, biologiju i fiziku u 7. razredu nalaze se na ovom popisu u priloženim dokumentima, koji smo OVDJE ranije objavili.

Savjetujemo vam da se još malo strpite s naručivanjem radnih bilježnica. Nakon 15. srpnja objavit ćemo jedan dokument na našoj web stranici u kojem će po razredima biti naznačeno koji su to drugi obrazovni materijali koje trebate kupiti.

Ako ste ih već naručili/kupili vjerujemo da ste s razumijevanjem čitali prethodne objave i da neće biti potrebe ništa zamijeniti.

 
Priloženi dokumenti:
Udzbenici_2017_2018-Osnovna_skola_Drenje.pdf (103.35 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju