preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395719
Danas: 30

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Izvrsni lidranovci 2019.
Autor: Administrator , 4. 2. 2019.

Osnovna škola Vladimira Nazora Đakovo 1. veljače bila je domaćin međuškolskog LiDraNa 2019. 

Našu su školu predstavljali učenici u trima kategorijama: literarni izraz, pojedinačni scenski i skupni scenski izraz.

Učenice 7. razreda Petra Grgović, Marina Petanjak i Marta Mesaroš zapažene su svojim literarnim nastupima pa su tako dva uratka poslana na županijsku smotru LiDraNa. To su Petra Grgović s metaforičnom pričom o ljudima - mačkama "Duet mačaka" i Marina Petanjak s pričom o nogometu, ali drugačijem od očekivanog - "Sve je super, sve je za pet, kad si mlad i voliš nogomet". Naša Marta pohvaljena je za svoj rad "Mali kućni nemiri". 

Čestitamo Marini i Petri i želimo im puno uspjeha u Osijeku!

Sedmašica Marta Mesaroš nastupila je s monologom "Neobična osobina", a dramska grupa naše škole sa scenskom igrom "Fobija + manija".

Ove godine nismo upućeni na županijsku razinu, ali smo uživali na sceni i stekli novo iskustvo gledajući izrazito dobre scenske nastupe ostalih škola.

Osnovna škola Vladimira Nazora Đakovo prve je godine organizator međuškolskog LiDraNa koji je bio izrazito dobro organiziran. Na njemu je sudjelovalo 34 literarna rada, 14 scenskih pojedinačnih i 8 scenskih skupnih radova.

Čestitamo učiteljici hrvatskoga jezika Evici Dernej koja je marljivo pripremala naše učenike i doprinijela da se glas Osnovne škole Drenje još jednom po dobrom čuje.

Web novinari


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju