preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login

Popis udžbenika

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 395435
Danas: 11

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Osnovna škola Drenje za škole Afrike
Autor: Marija Pešić, Vlatka Štrk, 8. 3. 2016.

Osnovna škola Drenje organizira humanitarnu akciju "Osnovna škola Drenje za škole Afrike" kao dio novopokrenutog projekta "Afrika - možemo zajedno!", a čiji je idejni tvorac mladi i inovativni nastavnik geografije Dejan Nemčić iz Garešnice. Nemčić se, osim učiteljskim poslom, već duži niz godina bavi i humanitarnim radom te je ujedno i osnivač udruge "Možemo zajedno!", koja se bavi mladima te socijalno ugroženim obiteljima. Kao glavni cilj Udruge ističe se podizanje svijesti o važnosti obrazovanja u državama trećeg svijeta.

Cilj naše akcije je skupiti što više nastavnog materijala kako bi se opremile škole trposke Afrike (Kenija, Uganda, Tanzanija, Ruanda), koje oskudijevaju u osnovnom školskom priboru i nastavnim pomagalima.

Pozivamo vas da se, ukoliko ste u mogućnosti, odazovete akciji i donirate školski pribor (naglasak je stavljen na olovke i bilježnice) i tako postanete dio ovog velikog i hvalevrijednog projekta. Tijekom akcije možete, također, donirati i kovanicu od pet kuna ( "Jedan medo za jedan život!") jer upravo toliko stoji cjepivo protiv malarije za jedno dijete u Africi.

Akcija će trajati sve do svibnja, a svoje donacije možete predati u školskoj knjižnici.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju