preskoči na sadržaj

Osnovna škola Drenje

Login
Jelovnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 9. 2010.

Ukupno: 255680
Ovaj mjesec: 2700
Ovaj tjedan: 21
Danas: 21
Facebook škole

Instagram škole

YouTube škole

vijesti
Poklon bon za kupnju udžbenika
Darko Čota / datum: 19. 6. 2018. 12:59

Obavještavamo sve učenike Osnovne škole Drenje kako će im 29. lipnja 2018. godine u 9 sati tijekom podjele svjedodžbi biti uručen poklon bon za kupnju udžbenika.

Bon u vrijednosti 400 kuna osigurala je Općina Drenje, a roditelji/skrbnici učenika trebaju ga iskoristiti za kupnju udžbenika u đakovačkoj knjižari Libro.


[OPŠIRNIJE]Dopunski rad za učenike
Darko Čota / datum: 19. 6. 2018. 12:55

Dopunski rad za učenike od 5. do 8. razreda (koji imaju zaključenu jednu ili dvije negativne ocjene) bit će organiziran od srijede 20. lipnja 2018. godine. Nastava počinje u 8 sati i bit će održana u prostorijama Osnovne škole Drenje.

Autobus kreće prema sljedećem rasporedu:

Preslatinci 7:10Kućanci Đakovački 7:10
Potnjani 7:15, Bračevci 7:20Paljevina 7:25 
Pridvorje 7:30, Mandićevac 7:35
 
Nadamo se da će se učenici što više potruditi kako bi usvojili potrebno nastavno gradivo te ispravili ocjenu. Sretno svima!

[OPŠIRNIJE]Dodijeljene nagrade uspješnim učenicima
Administrator / datum: 16. 6. 2018. 10:55

Posljednji je dan nastave tradicionalno rezerviran za dodjelu priznanja i nagrada učenicima Osnovne škole Drenje koji su postigli zapažene rezultate na natjecanjima i ostvarili odličan uspjeh tijekom svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja.

Ravnatelj Darko Čota čestitao je učenicima na uspjesima, dodavši kako je ponosan na učenike, učitelje i stručne suradnike koji su se tijekom nastavne godine potrudili da ime naše škole promičemo na najbolji mogući način.

Nagrađeni učenici:

  • Sara Mijatović (8.a) - županijsko natjecanje iz geografije i odličan uspjeh tijekom svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja 
  • Andrijan Barušić (6.b) - županijska smotra LiDraNo
  • Valentina Zorbas (8.a) - odličan uspjeh tijekom svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja 
  • Luka Haršanji (8.a) - odličan uspjeh tijekom svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja 
  • Marko Filaković (8.b) - odličan uspjeh tijekom svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja

Čestimo još jednom svim nagrađenim učenicima! 


[OPŠIRNIJE]Hvala, osmaši!
Administrator / datum: 15. 6. 2018. 23:28

Više fotografija s ispraćaja naših dragih osmaša možete pogledati OVDJE.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za učitelje
Aneta OREŠKOVIĆ BULJAN / datum: 15. 6. 2018. 17:55

U ponedjeljak 18. lipnja 2018. godine u Osnovnoj školi Drenje bit će održana SJEDNICA RAZREDNIH VIJEĆA s početkom u 9 sati.


[OPŠIRNIJE]Projekt Lijepo čitanje i pisanje u PŠ Mandićevac
Lucija Tomić Martina Kokorić / datum: 12. 6. 2018. 22:37

Učenici razredne nastave iz područne škole Mandićevac tijekom nastavne godine sudjelovali su u projektu Lijepo čitanje i pisanje pod vodstvom učiteljica Lucije Tomić i Martine Kokorić.

Projektom čitanja vježbali su tehniku i izražajnost što je pojedine učenike izrazito motiviralo da puno više ulože truda kako bi popravili izgovor pojedinih glasova, ali i samo čitanje.

Projekt lijepo pisanje provodili su pišući nalivperom kako bi motivirali učenike da što ljepše pišu i poprave svoj rukopis.

Rezultate njihovog rada možete pogledati na ovoj poveznici.


[OPŠIRNIJE]Školski vrt za pet u PŠ Mandićevac
Administrator / datum: 4. 6. 2018. 06:50

Iako je priča o školskom vrtu u Mandićevcu započela prije neku godinu, vrijedne ruke učenika doprinijele su da osim cvijeća u vrtu također možemo naći ljekovito i začinsko bilje te razne vrste drveća i grmlja.

Sa svojim učiteljicama Lucijom Tomić i Martinom Kokorić, učenici od 1. do 4. razreda osim što marljivo sade, provode i razna istraživanja koja su im potrebna za nastavu prirode i društva.

Uz redovito održavanje vrta tijekom cijele godine, tu su još neizostavni poslovi rezidbe, okopavanja i prihrane.

Ovih dana na sveopće zadovoljstvo zasladili su se vlastitim trešnjama i to ni manje ni više nego odmarajući pokraj vlastitog jezera. Više fotografija pogledajte OVDJE.


[OPŠIRNIJE]Naš bivši učenik Benjamin Krivošić proglašen učenikom generacije đakovačke gimnazije
Vlatka Štrk / datum: 1. 6. 2018. 20:24

Nakon što smo prošli mjesec objavili kako je naš bivši učenik Dejan Žitnjak postao najbolji medicinski tehničar opće njege u Hrvatskoj​, upravo smo saznali da je Benjamin Krivošić, maturant Gimnazije A.G.Matoša Đakovo, proglašen učenikom generacije.

Benjamin je također osnovnoškolsko obrazovanje stekao u Osnovnoj školi Drenje kao izvrstan učenik, a samo priznanje koje je dobio na današnjoj proslavi Dana škole, svima nam je osvjetlalo obraz.

Ponosni smo na Benjamina i želimo mu puno uspjeha u daljnjem obrazovanju te smo uvjereni kako fantastični rezultati neće izostati ni u daljnjem školovanju.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju